Veien til mer attraktive tenner


04 shape Aug

Kosmetisk tannbehandling er en praksis som omhandler forbedring av utseende og funksjonaliteten av tennene. I en verden full av mennesker som er bevisste på deres utseende, er kosmetisk tannbehandling en betydelig tannteknisk gren og er veldig populært.

Skallfasetter

Vanligvis blir de laget av porselen. De er plassert foran på tennene for å beskytte dem mot skade og dermed forbedre tennene dine.

Skallfasetter er til tenner som ellers er friske, men man ønsker å gjøre noe med det utseendemessige.

Tannbleking

Noen mennesker sliter veldig med flekkete tenner. De kan gå for tannbleking. Med hjelp av tannblekingsprodukter kan kosmetiske tannleger bleke tennene dine som aldri før.

Før du går for tannbleking, er det viktig for deg å ikke ha hull i tennene og har tannkjøttet kontrollert av en ekspert. Det finnes mange flinke tannleger i Norge som bleker tennene dine.

Tannsliping

Ujevne og kantete tenner kan behandles ved en tannslipingsteknikk. Denne metoden innebærer fjerning av en liten del av tannemaljen. Spisse tenner kan bli avrundet og for lange tennene kan bli redusert ved hjelp av denne teknikken.

Porselenskroner

Porselenskroner er en prosedyre som benyttes for å korrigere hakk, sprekker/ødelagte og skjeve tenner. Til tider kan disse metodene være en erstatning for tannregulering i noen tilfeller. Det finnes flere typer prosedyrer som hjelper å fikse på tenner som ikke er som de skal.

Din tannlege må være en spesialist for å utføre disse prosedyrene. Sørg for å undersøke om din tannlege kan tilby disse tjenestene. Han må også ha det siste teknologiske utstyret for å utføre den beste jobben. Mange tannleger i Norge har tannlegeutstyr av topp kvalitet. Men ta den forhåndsregelen at du sjekker med din tannlege før du bestiller time for disse prosedyrene.

Tannlege Oslo – Et trygt valg med lave priser

Tlf: 45 26 88 00

Bestill time her :  Kontakt

 


Takk for besøket :-) billigtannlegeoslo.com

© Eurodent As, Org nr, 993 748 099