Tannregulering Oslo for barn og voksne

Vi tilbyr tannreguleringsløsninger for hele familien ved våre moderne lokaler i Oslo sentrum. Tannregulering er en effektiv, estetisk og skånsom behandling som tar til sikte å optimalisere tennenes plassering i munn.

Er det avdekket et behov for tannregulering har du eller ditt barn stort sett et (eller fler) av de følgende problemstillingene:

  • Feil bitt-/kjevefunksjon
  • Retinerte tenner med frembruddshinder
  • Trangstilling av tenner
  • Tannkjøttsykdom
  • Tale og utseendemessige plager

Disse problemstillingene nevnt oven er noe våre spesialister kan hjelpe deg med. Bestill time til konsultasjon og hør hva vi kan gjøre for deg! (link til kontaktskjema)

 

Tannreguleringskonsultasjon

Det første steget i ledd i å kartlegge og planlegge en behandling er å ha en personlig konsultasjon med vår spesialist. Har du mottatt en henvisning av en tannlege/skoletannlege er det meget viktig at denne medbringes til første time.

For at vi skal kunne utarbeide en komplett behandlingsplan til deg med korrekt diagnose (og evt. refusjonssats) har vi behov for å ha et panoramarøntgen, CEPH (skallerøntgen), kliniske fotos og studiemodell. Med disse verktøyene i hende kan vi utarbeide en riktig behandlingsplan med pris, og sikre at du får den nødvendige informasjonen du har behov for.

Ved signering av behandlingsavtalen kan vi gå i gang med fremstilling og liming av apparatur, med aktiveringsintervaller (besøk) ca. hver 6. til 8. uke. Vi anbefaler alltid at pasientene benytter samme kjeveortoped under hele behandlingsperioden da for- og grunnarbeidet med diagnostikk og oppfølging bør gjøres av den som har planlagt behandlingen. Antatt behandlingstid vil normalt sett være mellom 1-2 år.

Ønsker du at vi skal undersøke hva vi kan gjøre for deg? Bestill time til konsultasjon her! (link til kontakskjema)